Weltmeister Supita II LMMH 41 120

supita_20180313131041
supita_case
supita_img_0243
Производител Weltmeister

Supita II
LMMH 41 120

Preloader
Бренд: Weltmeister
Модел: Supita II
Тип: Хармоника со клавијатура
Reeds: 4/5 LMMH
Високи тонови: 41 клавиши, 19.25"(48.9cm) растојание, 11 Регистри
Бас: 120 Копчиња, 5 Регистри
Тежина: 27lbs / 12.4kg
Карактеристики: Легендарната двотонска комора. Професионален модел
Вклучено: Ремени и кутија, 2 години фабричка гаранција
Препорачани надградби: Новата велур прекривка, Новата сталажа, Инсталација на професионален микрофон