Известете ме

За жал залихите на производот Писка Rico Plasticover за Bb кларинет 2; 2,5 се помали од Вашето барање. Ве молиме доставете ја адресата на Вашата е-пошта, за да Ве известиме при промена на количините.

Ви благодариме!