Марсимо музички инструменти

Кошничка
Вашата кошничка е празна

   

Left direction
Right direction
Политика на враќање
Политика на враќање

Во случај на неисправен производ, КУПУВАЧОТ треба да го контактира ПРОДАВАЧОТ во рок од 3 дена од денот на прием на производот.  Во тој случај, доколку за неисправноста и-или нефункционирањето на производот, се утврди дека КУПУВАЧОТ нема никаква вина, ПРОДАВАЧОТ ќе го замени производот со ист таков производ, или друг производ - на барање на КУПУВАЧОТ, или ПРОДАВАЧОТ ќе му ги врати парите на КУПУВАЧОТ.

 

Во случај КУПУВАЧОТ да не е задоволен од производот, бидејќи поради неможноста производот лично да се види пред чинот на купување и испорака КУПУВАЧОТ стекнал погрешна претстава за производот од прикажаните слики и/или описи, КУПУВАЧОТ има право да го врати производот на ПРОДАВАЧОТ, на ист начин и во исти рокови како да се работи за неисправен производ и во тој случај ПРОДАВАЧОТ ќе постапи исто како да се работи за неисправен производ.  Во тој случај, вратениот производ и пакувањето мора да бидат 100% во оригинална неоштетена состојба.  Во спротивно, КУПУВАЧОТ нема да може да го оствари ова право.  Трошокот за враќање на производот во овој случај е на терет на КУПУВАЧОТ.

 

За да ги оствари правата од овие општи услови КУПУВАЧОТ должен е да ги приложи документитие кои му биле дадени при испорака на производот како и производот да го чува неоштетен и неупотребуван.

 

 


Инструменти


Листа од сите производи


Специфично барање

Ја заборавивте Вашата лозинка?
Го заборавивте Вашето корисничко име?
Немате корисничка сметка? Регистрација

Локација


Голема мапа

контакт

МАРСИМО дооел
Сашо Најдоски

Јане Сандански 11,
7500 Прилеп

048/613-590   075/603-123

sasho_pp@yahoo.com