PURE GEWA ШТИМЕР / МЕТРОНОМ МТ-40

Производител Gewa

Хроматски приемник, метроном и генератор на тон
Sales price 990 ден
Price / 100 g:

Preloader
Хроматски штимер, метроном и генератор на тон
Осветлен LCD дисплеј и 3 LED диоди
Калибриран штимер (430-450Hz), хроматско штимање, гитара, бас, виолина, укулеле, рамно штимање (4 полутонови) за гитара и бас Метроном: 30 - 250 bpm, 10 варијации на ритам, 8 ритми
Генератор на тонови: хроматско штимање (4 октави), гитара, бас, виолина, укулеле; рамно штимање (4 полутонови) за гитара и бас
Машки влезен приклучок за прием, женски излезен приклучок за слушалки, контрола на јачината на звукот, клип за поставување (на задната страна)
Вклучени се слушалки за во уво и клип-пикап
Димензии: 107 x 65 x 18 mm, Тежина: 70g