Дајре полумесец со 20 ѕвонци

Производител Gewa

боја: бела
Sales price 950 ден
Price / kg:
Preloader
20 пара хромирани ѕвонци во 2 низи
Форма на полумесечина
Пластична рамка
Централно поставена дршка од мека пластика
English